top of page

Meidän arvomme

Kunnioitus on yksi tärkeimmistä arvoistamme Parturi Katissa. Kunnioitamme jokaista asiakasta, heidän tyyliään ja tarpeitaan. Olemme ylpeitä tarjoamastamme laadukkaasta ja henkilökohtaisesta palvelusta. Haluamme, että jokainen asiakas tuntee olevansa erityinen ja ainutlaatuinen liikkeessämme.

Kunnioitus

Me Parturi Katilla iloitsemme jokaisesta tyytyväisestä asiakkaastamme. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille sydämen asia, ja siksi panostamme aina laadukkaaseen palveluun ja ammattitaitoiseen tekemiseen. Kiitos kaikille asiakkaillemme, jotka ovat antaneet meille positiivista palautetta!

Tyytyväisyys

Parturi Katissa meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus ja kunnioitus. Haluamme luoda asiakkaillemme turvallisen ilmapiirin, jossa meillä on mahdollisuus keskustella avoimesti haluistasi ja tarpeistasi. Haluamme huolehtia hiuksistasi samalla kun huolehdimme siitä, että tunnet olosi hyväksi vieraillessasi liikkeessämme.

Avoimuus

Tavoitteemme on, että jokainen asiakas poistuessaan Parturi Kati:sta, tuntee olonsa itsevarmaksi ja tyytyväiseksi. Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan tyylin.

Tule käymään meillä parturi-kampaamossamme ja kokeile itse, miksi asiakkaamme palaavat takaisin kerta toisensa jälkeen.

Meidän filosofiamme

bottom of page